måndag 26 mars 2012

allt jag missat berätta.

Hejsan vänner! Ännu en gång har jag bevisat mig vara en riktigt usel bloggare. Jag hoppas det ändå känns helt okej för er. Men nu ska ni få höra på världens bästa grej - igår var jag på intervju hos NWT för att försöka bli sommarvikarie på tryckeriet. Och idag ringde dom om att jag ska få testjobba tre nätter, mellan 20:30 och 03:42, onsdag till fredag. HUR BRA SOM HELST! Och idag var jag på möte angående att få arbeta som kontaktperson. Under nästa vecka kommer jag träffa den flicka som uppdraget gäller samt hennes familj för att se ifall dom känner sig bekväma med mig. OCKSÅ HUR BRA SOM HELST!


Idag skulle jag också hämta min lön från Waynes Coffee. Och efter att ha plockat ner flera tusen i jackfickan begav jag mig till Naturkompaniet där jag köpte en röd fjällräven. Äntligen har jag den! Köpte även med mig en mockajacka från Myrorna samt en vinylskiva från Noice och plötsligt kände jag mig som 14 bast igen.


Jag och Elina begav oss till Bryggan för första gången i år. Det var en alldeles speciell känsla och man kände sig nästan som ett fulladdat batteri. Den 17 mars begav jag mig till Tables med Sofia för att fira St. Patricks Day där det bjöds på grön öl.


En torsdag begav jag mig till Systembolaget för första gången där jag inhandlade mig en ack så tjusig dryck. Därefter träffade jag både Elina och Matilda på Bryggan. Det var en himla fin dag.


Jag påbörjade mitt körkortspluggande ur teoriboken. Eftersom mitt lämp. går ut i oktober finns det nu längre inga ursäkter. Innan höstens början skall jag ha mitt körkort i handen. Jag och min bror testade att måla av varandra utan att kika på pappret. Dock blev han inte alltför nöjd med mitt slutresultat.


Vi tog en snabb visit till Linus farmor som är en helt makalöst mysig dam. En annan kväll valde jag att sätta hemmastandarden lite högre med det brittiska mästerverket Notting Hill.


I helgen rensade jag och min familj ur hela vårt stora garage. Det hittades gamla bilder, leksaker och alldeles tokigt många minnen från alla möjliga år.


Här har ni min käraste mamma, från årskurs åtta och nio. Helt tokigt så fager hon är!


Här har ni min pappa som är hur jävla gullig som helst. Titta bara, med termosbyxor på skolkortet och bland dom ett år äldre lagkamraterna på fotbollsplanen.Några år senare höll han ett stadigt tag om en snäppet häftigare image, med snus under läppen och rock'n'roll på hotellrum. När han fyllde 30 fick han ta emot ett egengjort album med en hel del roliga skapelser. Sen fann jag en bild på min biologiska farfar som jag heller aldrig träffat. Han verkar ha rullar omkring på min drömcykel.


Efter två dagars garagerensning och tre vändor med skräp till stadens soptipp behövdes massvis med tvål och skum. Efter det var det bara lite vinylhäng som fattades innan jag behövde resa iväg till stan för min intervju på NWT.


Mot NWT rullade jag för första gången i år på min allra käraste pryl - världens bästa bräda. Och det var helt jävla underbart att bara få trampa iväg, till rena rama arbetsintervjun till och med, och känna hur sommaren verkligen är på väg.

3 kommentarer:

Elina sa...

Åh baby, fint att få va kompis med dig en sommar till!

Marie sa...

Åh så himla bra inlägg!!

elise sa...

himla fina bilder!