måndag 7 juli 2014

tiotusonde gången gillt.

Här är jag, livs levande! Tänkte försöka mig på er uppmärksamhet igen, fortsätta berätta om mina vardagsäventyr, kanske försöka tvinga er på någon ny favoritfilm eller hoppas på att få berätta vad som pirrar längst in i min maggrop just precis nu...

Saker har hänt, förvridits, förändrats och förgyllts. Låt oss gå igenom några snabba punkter; jag heter fortfarande Amanda och har hunnit samla på mig 22 hela år. Jag är fortfarande vegetarian och älskar det bara mermermer för varje stundstundstund. Jag bor kvar i min lilla yttepyttiga lägenhet i Karlstad, men verkar spendera allra mest tid hos en av stadens ung män (som ni ännu inte fått tid att lära känna). Han heter Kim och har varit min stora förälskelse under ett års tid. Jag jobbar just nu på Tidens Melodi, Karlstads fräckaste vintagebutik och glasscafé. Och på fredag får jag veta om jag kommit in på Lärarlinjen vid Karlstads Universitet.

Låt oss höras av oftare än vad vi gjort på länge. Tills vidare, finisar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

åh äntligen ett nytt inlägg! tänker på den här bloggen ibland och tycker det är så kul när du skriver.

Anonym sa...

Äntligen är du tillbaka!!

Alice sa...

Åh, snubblade över din blogg för över ett år sen men märkte olyckligt nog att du aldrig uppdaterade. Å så har du börjat igen :D KUL! Jag snor en lista av dig för att fira det hela, hehe ;)