tisdag 22 juni 2010

favoritbloggar.

presenterar här och nu, för er, mina favoritställen på internet. skulle hemskt gärna vilja höra lite om era absoluta favoritställen. om ni orkar så klart.

l'amour et la violence
bloggen skrivs av elin som kan precis allt i hela världen. hon kan till exempel sy megabra och sjunga ännu bättre. hon har alltid så där fint vardagshår som inte behöver fixas till och hon gör extremt fina filmer från sin photobooth.

my365secrets bloggen skrivs av en anonym tjej, någonstans på jorden, med ett hjärta trasigare än 100 års gamla tapeter i övergivna hus. hon är kär i en pojke som inte är kär i henne. så genom bloggen visar hon små lappar som hon skriver om allting. känslor. tankar. vad som händer. ni förstår på momangen, bara ni klickar på länken.

Flora bloggen skrivs av flora. hon är femton år, snygg som tusan, har en himla gullig mamma och bor ruskigt mysigt. hon träffar ofta sina vänner. eller så reser hon. flora tar himla fina bilder och skriver ganska så jättefint många gånger.

helenafaktiskt en av mina närmaste vänner helena är en av dom coolaste människorna jag känner. samma gäller hennes blogg. det är en av dom coolaste bloggar jag någonsin skådat. gillar allt hon delar med sig av. bilder, texter, spotifylistor, hela rubbet!

tackyplastic elina. även hon en av mina närmaste vänner. i varje inlägg tycks man bli lika förvånad och överraskad över sättet som elina berättar på. eller på det hon valt att berätta om. krånglade jag till det nu? äsch, hur som helst. elina är så jävla bra. beskriver det mesta. en helt jävla kanonbra tjej. beordrar dig att följa henne.

julviva jag har inte följt julias blogg så där fasligt länge. men det är verkligen en av mina favoriter. varför vet jag inte riktigt. det är något med känslan man får när man tar sig en titt. när julia skriver och visar bilder, känner man direkt igen sig på något sätt. stormgillar när hon uppdaterar. varje gång!

slitet här skriver sara. hon är bästa kompis med julia. även saras blogg är en av mina storfavoriter. hon skriver så jäkla fantastiskt och kan berätta om allt från himmel och jord rakt från hjärtat. ibland känns det som hon kan skriva klart ett inlägg finare än tusentals dikter, på ynka fem minuter. något jag älskar med saras blogg är när hon berättar om planer och drömmar. då känner jag igen mig så mycket att hela magen förvandlas till en enda stor cirkus.

laaisb lisa är en helt galet otroligt bra brud. helt superduperseriöst. även hon är en av dom coolaste jag känner. något av det bästa med henne är hennes filmer som hon laddar upp. finns nästan inget som är så bra som när hon uppdaterar med någon ny snackfilm. förutom världsfred. himla bra det med.

mymilktoof låt mig presentera det sötaste som finns på internet. hittils. fungerar perfekt på en dålig dag, en bra dag, en regnig dag, en riktigt jävla urusel dag, en vanlig dag eller bara vilken dag som helst. precis som lyckopiller. klicka på länken och följ världens sötaste mjölktänder.

david zimmerman david hade en gång en riktigt råfräsig blogg fylld med jazz, noveller, pop, filmer och tesmaker. men vips och på momangen så slutade han att skriva. sen en dag, flera månader efter hans senaste textrader, hänvisade han till hans nya blogg på tumblr. och även den är riktigt råfräsig. dock var hans tidigare en större favorit. men det gör inget. här har ni david.

romantics favoriten från tumblr som konstant fylls med bilder som jag många gånger sparar i mitt hjärta. allt från kärlek till kaffemuggar till explosioner till texter skrivna på väggar. fler borde veta om romantics.

2 kommentarer:

Elina sa...

Åh! Finaste beskrivningen. Gillar din blogg med.

Julia sa...

Alltså, jag blir helt varm i magen nu. Tack va du är snäll! Jag är här varje dag så jag gillar din blogg med, himla mycket :)