måndag 23 juli 2012

här är jag då.


Hej. Jag lever som vanligt, har bara inte riktigt varit vid min dator på så himla länge. Både igår och idag är första gången på... ja, veckor. Mest för att jag ligger hemma i planetens värsta halsfluss. Efter ett besök på vårdcentralen i veckan fick jag reda på att jag inte hade något mer i halsen än "en kraftig förkylning", men när det blev svårare att både äta och andas fick jag, efter två dagar, ringa rådgivningen. Och vips hade jag en plats på akuten. Där blev jag undersökt med en liten smal kamera, in genom näsan och ner i halsen. Det var bland det värsta jag gjort. Usch, kan nästan känna hur kameran skrapar i strupen när jag tänker på det. Så nu har jag en pencillinkur på tio dagar och självklart några paket Strepsils. Min matsedel består helst av sönderklippta nudlar och omrörd coca-cola. Men ska nog se till att bli friskast snart igen!


Vad har hänt i övrigt då, för hjälp vad jag missat att visa er mina dagar. Jo, det var midsommar och vi var ett bra skapligt gäng hemma hos Linus. Det käkades kött och potatis, dracks alkoholhaltiga drycker och spelades lite fotboll.


Linus fick hem sin Technics, som han velat ha sedan urminnes tider. Snacka om att han var en glad grabb när paketet äntligen fanns i rummet.Jag har börjat arbeta på H&M då jag också fick ta tillfället i akt till att köpa mig nya vita skor. Ni vet, skor som är enkla och lätta att jobba i, men också helt ok-fina. Fann ett par från Vagabond, kostade mig 300 riksdaler. Skapligt må jag säga. I övrigt trivs jag helt utomordentligt på mitt nya jobb. Kom och hälsa på mig, jag finns ute vid Bergviks Köpcenter.

Jag kom hem ett par timmar senare från jobbet, än vad det först var tänkt, och jag välkomnades av en genomblöt katt på trappan. Hon var så himla mysig när hon fick bli torr.
En annan dag efter jobbet begav jag mig till Linus för en snabb visit. Där fann jag Gustav som skulle få sig en personlig klippning av Linus själv. Efter allt arbete påbörjade han själv en behövlig skäggtrimning. Han var väldigt nöjd i slutet!
Jag sprang iväg på fest, tema 70/80-tal. Det var himla roligt med massa rockisar och hippies. Blev dock tvungen att vandra hemåt en aning tidigare eftersom jobbet inväntade under kommande morgon!

Och till sist har jag fått passa en liten kusin som inte bara bjöd på varm choklad, utan också på godnattsaga! Och ja, så här har väl mina veckor sett ut ungefär. Jag ska jobba på att skriva gärnet, berätta om grejer och visa vad jag sysslar med. Jag ska försöka kasta upp datorn i knät lite oftare.

Annars finns jag också alltid på instagram, där kallar jag mig för iamparnassus. Och sedan vi hördes av sist, har ni haft en bra tid?