torsdag 21 juni 2012

Länge leve Moonrise Kingdom.


Idag, efter flera långa månaders väntan, kunde jag äntligen inta biostolen med min biljett till Moonrise Kingdom i plånboken. Och herrejävlar, vilken fantastisk film. Allt var perfekt, vilket inte egentligen är något ovanligt när det kommer till Wes Andersons verk. Precis som annars blir man alldeles trollbunden av hans val av färger. Filmens alla tusentals känslor bara skjuts in i kroppen och placerar sig precis bakom hjärtat där det sedan fortsätter att värma långt efter att eftertexterna gått.

Kvar att göra nu: Köpa poster, hitta filmens soundtrack på vinyl. Tills dess lyssnar jag på den här i omgångar. Och veckans viktigaste uppmaning till er alla: Rusa er till biljettkassan så fort som möjligt, köp en stolsplats hos er närmaste biograf och bara njut av vad filmen ger dig. Sen vill jag höra allt om vad ni tyckte.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hejsan :) jag tycker du verkar ha en skön och härlig stil kan du inte visa lite hur du sminkar dig och sätter upp håret och lite kläder osv det är snyggt men ändå jävligt chill:) kram lisa

Em sa...

Åh, ja. Bästa Wes.

Anonym sa...

Åååh du lever aktivt på instagram men glöm inte lilla bloggen, vännen min!
Förlåtförlåtförlåååt men jag är lite beroende av dina inlägg. Rehab fungerar inte.