onsdag 28 november 2012

om så där ett tiotal dagar.

Vill ni veta något alldeles utomordentligt roligt? Under nästan en hel månad kommer jag få låna min farbrors lägenhet då han reser till varmare breddgrader med hela familjen. Förstår ni vad det betyder? Det betyder att jag, under nästan en hel månad, får chansen att leka att jag har en alldeles EGEN lägenhet, bara för mig själv. Och ja visst, kommer mer eller mindre bo i en flyttkartong men vad gör det? Har redan en rad planer på vad jag ska hitta på:

- Lära mig dansen till Single Ladies.
- Spela ukulele och sjunga så jävla högt.
- Laga galet god vegetarisk mat.
- Dricka rödvin på deras balkong, iklädd sockor och filt så klart.
- Bjuda fint folk på kaffe och så himla mycket sällskap.
- Bara vara, åka till jobbet och avsluta dagen med att öppna dörren till "mitt egna ställe".


Det går inte en enda dag utan att jag funderar, planerar, drömmer och längtar efter min första egna lya. Jag skapar bildmappar på både dator och Pinterest, sparar bilder på tumblr och skriver anteckningar om hur jag kommer ha det. Och jag lovar er alla att trots att man kanske är en främling så kommer man få hälsa på mig när man bäst vill. Kravet är att man är snäll så klart. Resten brukar ordna sig rätt naturligt. Hoppas ni har det bra!

3 kommentarer:

Maja sa...

Åh, vad mysigt du kommer få det! Perfekt att kunna få låna en lägenhet sådär innan det är ens egen tur :) KRAM

nix sa...

Jag ville bara säga att jag blir så HIMLA glad varje gång jag ser att det finns ett nytt inlägg från dig. Du är en sån person som man bara tänker "åååh vilken fin människa hon verkar vara" om, fortsätt vara det :) Kram och God Jul i förskott!

nix sa...

Hej! Jag ville bara säga att jag blir så HIMLA glad varje gång jag ser att det finns ett nytt inlägg från dig. Du är en sån person som man tänker "åååh vilken fin människa hon verkar vara" om. Fortsätt med det :) Kram och God Jul i förskott!