lördag 9 juli 2011

en sommarlista.


I sommar ska jag: Ta stövlarna och tältet under armen för att resa till Emmabodafestivalen. Jag ska försöka hitta ett jobb, pendera mycket mer tid på stadens uteserveringar och på bryggan. Jag ska klättra i träd, äta frukost med jordgubbar, äta pizza och dricka folköl på dom finaste gräsmattorna, kanske ta tåget till någon annan stad, köpa hjälm & våga åka bräda i lite farligare backar än annars, simma omkring i sjöarna och bara ha det så fint som man kan ha på somrarna.

Bästa med sommaren är: Värmen.

Sämsta med sommaren är: Myggorna.


Bästa sommarsysslan: Att glömma bort tid och veckodag på bryggan med fina kamrater.

Ultimata sommarklädseln: Klänning.

Drömsommarresan: San Francisco.

Finaste sommarminne: Kommer inte ihåg något speciellt men jag minns att jag brukade plocka smultron och sätta på små strån när jag var liten, bara eftersom dom gjorde så i filmer. Minns att det kändes så fint att göra så.


Bästa platsen på sommaren: Bryggan.

Godaste glassorten: Hasselnötsglassen på Carli Glass. Herregud!

Morgondagens sommarsysslor: Inget finns bestämt ännu, men kanske jag träffar Linus för att köpa tält till Emmaboda? Kanske.

På midsommar: Då var jag inte alltför långt hemifrån och drack folköl tills skallen blev alldeles så där lagom snurrig. Sen träffade jag Linus, efter hans vecka i Spanien. Åh, det var fint.

Om jag var en blomma skulle jag vara: En lilja eller en solros kanske skulle vara tufft. Eller kanske en prästkrage. Har ingen aning faktiskt, men liljor, solrosor och prästkragar är på tok för fina!


Bästa sommardoften: Grillat, närliggande stränder, sommarregn och gräs som just blivit klippt.

Bästa sommaren hittills: Förutom mina somrar som liten så vågar jag nog säga den här.

Den här sommaren kommer bli: Dunderbra, kalasskoj och alldeles förträfflig!

Listan fann jag hos rememberpauline.

2 kommentarer:

Sarita sa...

beautiful summer photos! love them:)

Ella sa...

Fin blogg du har! :)