lördag 10 september 2011

från li.

Idag när jag kollade över mina nya kommentarer så fanns där några rader från Li. Hon berättade att hon skrivit lite om mig på sin blogg vilket gjorde mig så himla otroligt nyfiken men framför allt väldigt glad! Så jag klickade mig vidare på direkten. Dock var det så mycket finare, så mycket bättre och så mycket vackrare än jag någonsin skulle kunna tänkt mig. Jag fällde nästan en liten tår. Se här vad hon skrev:

Baraibland är nog min favoritblogg. Jag läser många fina bloggar men av alla bloggar jag sett så är det här den allra finaste! Det är inte alls sällsynt att hon lägger ut något sånt där "äsh-jag-fick-bara-något-i-ögat"-fint, det händer snarare hela tiden. Man blir så inspirerad av henne, Amanda. Hon verkar så oändligt fylld med kärlek, tålamod och förståelse för allt och alla. Hon har ett öga för vad som är vackert och lägger därför ut massa bilder som helt enkelt bara får dig att tappa andan. Hon är en sån där människa som vågar vara personlig i sin blogg och som alltid verkar så fasansfullt positiv. Hon verkar som en sån där människa som aldrig förlorar hoppet på något eller någon, på mänskligheten, på freden, på kärleken eller för en bättre framtid. Det är hennes inlägg jag stolt visar upp för min syster "titta vad jag har hittat nan!".

Jag beundrar henne och ser upp till henne. Det gör jag verkligen.
Titta in på den, det är nyttigt för själen.

Här är hennes blogg. Den är riktigt gullig och Li verkar vara en alldeles förtjusande person. Vill så gärna krama om henne. Tack Li. Tack ska du ha. Verkligen, tack så otroligt mycket!

2 kommentarer:

li sa...

åh!
det gör verkligen min dag, att du blir så glad. det är nog det bästa som finns, att göra människor glad!

tack! ^^
fortsätt blogga så länge du lever!

Hedvig sa...

Håller med den tjejen. Din blogg är också min favoritblogg, bara så du vet!