onsdag 7 september 2011

marshall major.


För kanske två vintrar sedan så fick jag några presentkort av släkten på HiFi-klubben på 1400 kronor. Jag ville köpa mig ett par ruskigt bra högtalare till min vinylspelare, eftersom dom jag har sprakar så väldigt. Dock är varenda högtalare så väldigt dyr och jag har inte riktigt haft råd någon gång.

Idag blev jag påmind om mina presentkort av pappa eftersom dom säkerligen går ut lite närsomhelst nu. Så jag började kolla runt på deras hemsida, där allt fortfarande står i skyhöga priser. Och jag har inte råd att lägga till ett enda öre. Så, mina framtida högtalare får vänta några år till. Imorgon rullar jag in till stan och köper dessa istället, ett par tjusiga hörlurar som ska vara himla bra. Och sen när jag fått pengar från CSN så ska jag se till att skaffa mig mitt efterlängtade premium på Spotify. Sen kan jag äntligen gå omkring på alla gator och torg, med bästa ljudet och så. Tror det kommer bli alldeles tokigt bra.

1 kommentar:

Elina sa...

Koppla in lurarna i vinylspelarn dåååå. Blir som när jag var barn och pappa satte på den där skivan han längtat efter att visa och tryckte fast de enorma lurarna över min barnskalle och lämnade mig vid spår ett och kom tillbaka på spår slut.