torsdag 24 februari 2011

min magiska bok.

när jag städade för ett tag sedan fann jag den här: min magiska bok. den hade allt ett barn behövde. om man bläddrar så kan man hitta målarsidor, hemliga sidor, kompissidor, frågesidor, pysselsidor och bara vanliga bilder. kommer ihåg att jag tyckte om den väldigt mycket. låt oss kika lite närmare tillsammans...


första insidan innehåller en hel del stavfel vilket gör en människas barndom komplett! även massa peacemärken, som jag började måla på allt jag kom i närheten av när jag var just omkring nio. det höll i sig ända upp till åttan tror jag. peacemärken i skolböcker, på händer och armar, på bänkar och väggar, med vattnet från vattenflaskan på asfalten... ni hajar.

shebang var mitt favoritband under en kort period. jag hade deras singel och tyckte att deras låt romeo var det tuffaste jag någonsin skulle komma att höra.

"på vintern är det snö och på sommarn är det varmt", det skulle vara lätt att svara.

det fanns en sida för dikter också. jag passade på att skriva om den bästa tanken jag visste, fred på jorden. jisses vilket tjat det var om freden och alla peacemärken. fast det äger också.

hemligheten var att jag aldrig läste harry potter. inte någon av böckerna. mamma började läsa De Vises Sten för mig men ganska så snart så kom det bara av sig liksom. jag var nog mer för sagoband på stereon. jag tror att jag ljög för att verka bra för harry och boken. väldigt konstigt...

sista sidan har en hemlighetssida där man kunde skriva någon ruskigt hemligt. det jag skrev var inte så hemligt, fast jag blev så nervös varje gång jag ens skrev om någon söt kille på någon egengjord kärlekslista eller i en bok. så för mig passade det där utmärkt på sista sidan.

3 kommentarer:

Maja sa...

Åh, varför hittade aldrig jag den boken när jag var liten...

HelenaFaktiskt sa...

hah men åh vad sött <3

victoria sa...

haha delfinskötare, åh det vill typ alla bli!