fredag 13 april 2012

från instagram.

Jag har som sagt fått arbete på NWT, i packsalen. Då blir man svart som en grottmänniska av alla bläckpatroner och tryckfärg. Och så där ser det ut när jag jobbar.

En dag var det extra vårigt, med solvärme och allt. Passade på att rulla ut från dörren i mina rullskridskor. Fast ack så segt det gick, borde verkligen öppna upp hjulen och tvätta allt. Antagligen byta kullager helt, om det ska gå rätt till.

Här har ni världens gosigaste katt och ett bevis på att små strumpbyxehål kan utöka sig och bli en hel jävla epidemi. Efter att jag tagit bilden slängdes dom bland övriga sopor (dvs mitt på mitt golv)

Linus samlade ihop folk till fest där vi självfallet spelade lite Fylle-Analfapet. Jag och Elina var i lag. Vi sparade bokstäver för att någon gång kunna hylla vår vän Mårten Vourinen. Till slut lyckades vi.


Jag såg Den Svenska Björnstammen på Nöjesfabriken efter att ha fått biljett i julklapp av Linus. Jag gick dit med Nils och Elina. Och jag ville verkligen få en bra plats så jag kunde se något, inte stå bakom massa långa herrar och skrikande brudar som skymmer all min sikt. Så ett par timmar innan start blev så så väldigt nervös kring ifall jag skulle få en bra plats. Det började med att jag självklart inte fick det. Men det skulle fan inte ta slut där. Jag knuffade mig fram till första plats och såg allt helt tokigt bra!

Igår träffade jag Nils och Elina på bryggan. Därefter tog vi kaffe på Melkers. Det ni nu bevittnar är följande: Vänner på foto utan deras vetskap om att dom hamnar på bild vs Vänner på foto med deras vetskap om att dom hamnar på bild.

1 kommentar:

Elina sa...

Tittar rakt in i kameran men fattar inte att jag blir fotad. Standard.