måndag 18 juni 2012

massa kärlek.


Härom natten, efter att Linus fyllt 20 år, så roffade vi åt oss en alldeles bortglömd kundvagn. Och eftersom jag haft turen att hitta mig en alldeles utomordentligt fager gentleman fick jag också bli hemskjutsad i den. På tala om fina män, kärlek och sånt som får en att le lite extra så hittade mig en anonym kommentar under inlägget "Att flytta hemifrån". Blev alldeles kramsjuk. Ska visa er en del av den:

"...Egentligen vill jag inte skriva om ost utan om att jag och min finaste och goddoftande pojkvän har varit tillsammans nu i lite över ett halvt år. Alltså kan man konstatera att du och Linus blev tillsammans i undefär ett halvt år före mig och den bästa på jorden blev ett par. Sen brukar jag konstatera att så länge allt är bra mellan dig och honom så måste allting vara bra mellan mig och den bästa på jorden, i alla fall ett halvt år framåt efter er. Så snällasnällasnälla, kyss honom väldigt hårt, gnaga lite på hans underläpp och överraska honom med något hembakat (även om det kanske blir lite svart i kanten) och ligg uppe hela natten och bara se på varandra, för kärlek gör en så vacker att det nästan kniper tag lite i hjärtat. Lek att du sover men lyssna egentligen på hans andetag och hjärtslag, eftersom det formar en rytm som inte går att hitta i någon låt på någon spotifylista, inte ens den finaste..."

Tack kära du! Åh, blir så himla nyfiken på vem du är. Så himla mysigt skrivet. Ska ta väl hand om mig och Linus. Efter hur det känns så kommer du och din käraste ta väl hand om varandra ni också. Tillsammans har vi det nog alla riktigt drömskt. Låt oss hålla hårt i våra män och alltid överraska dom med hembakat!

1 kommentar:

mändy sa...

alltså, määän. din lilla kärlekstumblr alltså. <3333

man går ju itu.