måndag 17 maj 2010

hemligt.

här kommer det! mitt hjärta klappar lite extra för nördkillar på film. ni vet, dom med tuffa spel-och musiktröjor och kanske lockigt hår. med töntiga glasögon och med den där storslagna humorn. ni får skratta. jag tillåter det till fullo. alla mina vänner gjorde det. förutom elina. och mattias. kompispoäng till dom! måste visa er vad jag menar... klicka här, här, här, här, här och här. och just det, den här också.

men det här är min favorit. han med brunt lockigt hår och batman-tröja. han har säkert en sån där störtskön humor. och så ser han ut som en nallebjörn. om ni håller med mig så blir jag glad. ANNARS FÅR JAG GENOMFÖRA DEN HÄR KAMPEN SJÄLV, precis som Céline gjorde. antagligen inte inom samma ämne men ni förstår nog ändå.

3 kommentarer:

Mårten sa...

<- skrattade inte.

Jeanette sa...

Oh, jag är tillsammans med en sån där nörd med lockigt hår supersmart, rolig och har nog en och annan tröja iaf med bandnamn på om jag inte missminner mig.

Han tycker om Big Bang Theory för att han kan relatera och han skulle velat bli de Sheldon är fast insåg att de inte finns så mycket sånna jobb här.
Jag tittar på det för att det är roligt och för att ja försöker förstå mig på dem. Jupp, inte så lätt att alltid förstå vad nallebjörniga supernördar pratar om eller hur dom fungerar.
Men det är de så värt. Får du tag i en så håll honom hårt! :)

Lisa sa...

Jag kan inte låta bli att le åt Jeanettes kommentar (jag känner henne och hennes pojkvän) :)
Nördar är hur fina som helst men helt omöjliga att köpa presenter till och det kan vara svårt att föra normala konversationer om man inte är insatt i fysikens lagar eller vad the Big Band Theory faktiskt innebär :P
(Men vem kan inte stå ut med det för lockigt hår och nördiga bågar?)