måndag 9 maj 2011

elina och martin.


Jag har en fin vän som heter Elina. Hon är kär i en annan fin vän som heter Martin. Och idag fick jag ett ack så tjusigt mail på Facebook fyllt med så mycket kärlek att jag nästan ville dansa lite. Tänkte att ni skulle få se hur det såg ut (ps, vet att det är långt men det är alldeles för fint för att inte uppmärksammas):


Saker jag gillar med Martin
När vi sitter på en bänk i en busskur och mina fötter står stadigt på asfalten men han dinglar med benen. När det är höst och jag har min blå kappa och han vill att jag står närmare de orangea löven för de passar så bra med kappan. När jag skadar mig bara lite grann, skrapar upp tån eller har ett litet bitmärke eller slår huvudet i en hylla och han tittar oroligt på mig och säger; Du borde åka till vårdcentralen! När jag röker och han säger att ibland önskar han att han också rökte så vi kunde göra det tillsammans. När han har jättelite pengar men köper paprika eller grapefrukt till mig för han vet att jag inte tycker om makaroner. När vi har haft sex och han lägger sig bredvid mig och kramar mig jättehårt och säger att man MÅSTE gosa efteråt för annars känner man sig tom inuti. På natten när vi viskar om våra innersta tankar och hemligheter.

När han berömmer mina outfits. När han gråter till Landet för längesedan. När jag pussar honom i hela ansiktet och han ler lite. När han tycker om musik jag tipsar om. (Det är alltid lite nervöst att ge musiker musiktips) När han piper av glädje för att djurbebisar är så söta. Den gången när han satt på toa och sjöng Amazing Grace för mig genom toaväggen. När vi kramas och jag har hakan mot hans huvud och han har ansiktet i min halsgrop. När jag säger att vi ska flytta in i slottet i Örebro. Och han säger; Jaså du! När han märkte att jag ville ha Hansson & Karlssonskivan som jag alltid pillade på i smyg på skivaffären och köpte den till mig i födelsedagspresent.

När jag inte vågade gå och fika på hans skola och han kom tillbaka med en kaka till mig. När jag inte vågade äta frukost på hans skola och han kom tillbaka med ett kokt ägg till mig. När vi gick genom en tunnel och det var en skylt utanför med en vuxen som höll ett barn i handen så vi höll handen genom tunneln sen släppte vi för annars vore det ju pinsamt. När han precis flyttat och skickade mms med "Närkes djurliv" till mig. En snok och en snigel och en katt och en skalbagge. När han berättar om saker som fått honom att tänka på mig. När vi laddade ner Rio och var tvungna att spola tillbaka flera gånger till inledningen när Blu dansar i sitt fågelbo för det var så himla sött. (http://www.youtube.com/watch?v=ynyYQUBmOsk börja vid 1.20) När han vill säga något allvarligt men bara får fram; kjbfdkjbadkj. När han blandar ihop ord (medagsfrys, karm & vall, pipromopcorn) När han vägrar pussa mig när jag har läppstift för han vill inte se sminkad ut. När vi kan texten till Iron Maidenlåtar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

pipromopcorn hahaa fnissade högt för mig själv. åh va fint!

Maja sa...

Fin kärlek!