tisdag 10 maj 2011

skoltrött och så.

Det är helt insane och alldeles för galet hur mycket jag egentligen behöver plugga. Det är en månad kvar tills jag står med den där vita mössan mitt på skallen och efter den dagen behöver jag aldrig mer göra ett prov eller en läxa i hela mitt liv. Så, om det nu är så nära till det slut som man så länge sett fram emot... varför lägger man av strax innan mållinjen då? Jäklar. Jag fattar inte. Logiken finns inte med. Varför inte bara köra på stenhårt under några veckor, bli klar med allt och vara nöjdast i stan med vad man klarat av?

Känner att jag helt enkelt inte bryr mig längre. Japp. Så känns det. För första gången i mitt liv så har jag hamnat i en ack så djup spiral fylld av skoltröttsmonster. Jag ska försöka lite till. Måste försöka lite till. Fast jisses vad jag inte bryr mig. På riktigt.

(expectations vs. reality. dagens, veckans och evighetens bittra sanning...)

4 kommentarer:

Moa sa...

Känner likadant. Mentalt har jag redan tagit studenten så min hjärna förstår inte riktigt varför jag fortfarande håller på att plugga, vilket gör att jag inte har någon motivation överhuvudtaget...

Sally sa...

åh herregud vad jag känner exakt precis likadant.

S sa...

Åh tack och lov att det finns fler som känner såhär... har kursprov i fysik imorgon och jag ORKAR bara inte plugga.
gillar din blogg som sjutton!

paula sa...

som mitt liv. jag känner bara att jag inte orkar mer. vill kunna göra vad jag vill för tusan jbvkjhghjkk inte plugga, speciellt inte matte!! haha fin blogg btw, första gången jag tittar in :) brukar dock följa din tumblr typ varje dag.