tisdag 10 maj 2011

jordglob.


Jag kan äntligen kalla mig för en "lysande jordglobsägare". Min mormor var hur snäll som helst och köpte en på Gengåvan för 105 riksdaler. Hon är bäst. Nu står den i hörnet av gäststugan (där jag bor nu, ett rundvandringsinlägg kommer!) och lyser när jag ska sova. Den är så fin att jag måste titta lite på den med jämna mellanrum.

Och förövrigt så ska jag berätta att jag råkat ramla ner i någon pluggisgrop. Under dom senaste timmarna har jag fått massvis gjort. Blir lite glad när jag tänker på det. Men trots klockans sena timme måste jag fortsätta. Hoppas ni haft en kalasbra dag!

5 kommentarer:

Josefine sa...

Parnassus... Vad fint alltså!

sofia sa...

Hej jag undrar vilken film det här är
http://28.media.tumblr.com/tumblr_ldhxs7GTuO1qzkmfho1_500.gif
eller ja det kanske du inte vet men du hade publicerat den någon gång...
UNDERBAR blogg btw :p

melodramatisk sa...

Åh, en jordglob önskar jag mig också!

anna sa...

Hej. Ville bara skriva en historia til dig, en vardagshistoria. Idag fick jag veta at jag skulle ha spanskexamen, jag är urussel i spanska. Vi skulle ha dramaföreställningar rakt efter medelandet, (jag går i en dramaklass). Jag grät, och Tonje strök mig på hovudet tils jag sluta gråta. Det gick 3 minuter och jag grät igen, under oppvärmning före foreställning. Aksel såg detta och var så rolig og jaga mig rundt rummet til jag börja skratta igen. Och ingen i min klass ser konstigt på gråt, vi har alla sett verandra gråta. Det är en typ av kärlek, tror jag.

Josefine sa...

Jordglobar kan vara något av det finaste som finns, och du, jag gillar verkligen dina bilder och gifs i sidospalten! Kram.