torsdag 10 november 2011

bloggar med värde.

Fast egentligen har alla bloggar fett med värde. Men just nu ska jag berätta om några bloggar som jag tycker om lite extra mycket. Japp, bloggar som gör mig glad ungefär. Och utan någon inbördes och meningslös ordning, bara så ni vet.


Först ut är Filippa och Joel. Egentligen har dom en varsin blogg var, som jag följer båda två. Men dom är liksom varandras och nästintill en person så det kändes nästan konstigt att skriva om dom båda, två varsina gånger. Men som sagt, Filippa och Joel är varandras och precis så där kära att man blir lite varm i magen när man tänker på dom. Deras bloggar består egentligen bara av hundra kilo kärlek till varandra som jag helt enkelt älskar att läsa. Fast ibland kan det komma något inlägg eller två om något annat vilket självklart också är fint. Och om man får tjuvtänka lite så där i smyg så tror jag faktiskt att både dom kommer fortsätta vara varandras tills dom har helt tokslut på dagar. Enklare än så blir det inte.


Här har vi Sara. Hon är inte bara en av dom snyggaste brudarna som vandrat på den här planeten utan hon skriver något så fenomenalt bra att man ibland tappar andan. Någon dag kommer hon skriva böcker, det vet jag bara. Hon är rätt så nyinflyttad i huvudstaden och hon verkar alltid göra sig så himla fina frukostar.


Här har vi Julia. Hon är en av Saras bästa vänner och är också rätt nyinflyttad i huvudstaden. Hon tar alltid så himla gulliga cambilder innan hon ska rusa iväg till jobbet, till fester eller kanske precis när hon vaknat. Även Julia är himla duktig på att skriva texter man gärna sätter sig och läser. Och hon är så himla kär i sin Patric vilket alltid är hur fint som helst att läsa.


Här har vi Ylva. Hon bor i Göteborg där hon oftast äventyrar med tjusiga fester eller biografer. Hon är alldeles tokigt duktig på att måla och hon har en pojkvän som heter Per. Tillsammans reste dom till USA för några månader sedan och det var faktiskt bland det häftigaste jag följt i bloggväg. Hon är nog en av dom tuffaste personerna jag kan tänka mig, även om jag faktiskt inte känner henne. Men ibland vet man faktiskt bara.


Här har vi Lovisa. Hon bor i Stockholm där hon alltid lyckas hitta några av dom finaste vintagekläderna jag skådat. Hon är jättekär i sin pojkvän Sebastian och verkar alltid hitta på så mycket med sina vänner. Just nu är hon i London och har sin praktik i en vintageaffär där det verkar som om hon trivs alldeles utmärkt. Men egentligen, varför skulle hon inte trivas?


Här har vi Den Svenska Björnstammen. Och, man behöver faktiskt inte gilla deras musik för att i sin tur gilla deras blogg. Den är fylld av bilder som dom oftast fixat ihop själva men också bilder från när dom spelat och jag blir alltid så himla glad när det dyker upp ett nytt inlägg. Man mår lite extra fint nästan. Fast sen uppmanar jag dig ju så klart att kanske lyssna lite på dom. Det är ju ändå det mysigaste björngänget vi har.


Här har vi Helena. Hon är en av mina absolut närmaste vänner och jag tycker om henne så himla mycket. Hon är värsta fantastiska människan som just flyttat till Norge tillsammans med sin pojkvän Patrick. Helena är, precis som Ylva, hur duktig som helst på sitt måleri. Också egentligen på att skapa lite vadsomhelst. Hon dricker jättemycket kaffe och har alltid målarfärg på händerna. Hon kommer bli konstnär en dag. Då ska jag köpa så mycket som min plånbok klarar. För precis så duktig är hon.


Här har vi två fotobloggar (1, 2), som båda går i temat Kärlek. Egentligen bröllop, men ibland hamnar det bilder framför ögonen på helt andra fina vardagar. Oavsett, båda bloggarna drivs av två olika fotografer som åker runt lite här och vart för att ge människor dom finaste bilderna någonsin. Brukar själv inte tycka om att titta på fotobloggar, men dessa två är något helt annat. Något helt speciellt. Fast kanske det bara är för all kärlek, vad vet jag?


Här har vi Elina. Precis som Helena så är hon en av mina absolut närmaste vänner. Hon är en av dom tuffaste jag någonsin fått lära känna och kan dessutom göra så himla mycket. Hon klarar nog av egentligen allt. Hon är smart inom varenda kategori och hon älskar färger. Just nu letar hon en roomie till en framtida lägenhet. Så, om du är sugen på en egen lägenhet och dessutom få den bästa roomien någonsin som bonus så borde du slå till. Tro mig, det är inget man skulle ångra. Någonsin.


Och sist ut blir Flora. Hennes blogg har jag nog följt sedan flera år tillbaka. Hon är en av dom sötaste någonsin, på alla plan. Hon lyckas alltid dra på sig helt fantastiska koftor, kragar och klänningar. Hon är alldeles fantastiskt kär i sin pojkvän Felix som hon först var bästa kompis med. Hon går någon form av bildlinje och verkar kunna skapa allt. Bara hon har en penna i handen så. Hon sysslar alltid med någon form av äventyr tillsammans med värsta spektakulära vännerna och känns som den gladaste bruden över internet.

7 kommentarer:

Sara sa...

Åh vilken fin och bra lista! Och jag blev alldeles rodnande glad över för att få vara med. Du är fin, hoppas det går bra med hemtentan!

lina sa...

vilka fina bloggar! tack för bra tips :)

HelenaFaktiskt sa...

beskrivningen om elina ær sann. hon kan allt! tack før att jag fick vara med på listan, kænner mig lite hedrad :)

HelenaFaktiskt sa...

ps. tænker på dig. ds.

Julia sa...

Alltså blir alldeles varm, du gör mig glad och hela din blogg också. Fina fina du!

ylva sa...

tack!!! du är så gullig. din blogg är lätt en av mina favoriter

Jeanette sa...

Va härligt med bloggtips!

Och kul och se att jag inte är den ända som tittar på ca 100 serier. ;)