torsdag 22 december 2011

finaste mästertomten.Hade en liten minijulafton med herr Linus idag. Och precis så jävla bäst som han är så hade han skaffat mig Den Svenska Björnstammens lilla singelvinyl innehållande Vart Jag Mig I Världen Vänder (plus Slagsmålsklubbens remix). Vinylen finns bara i 500 exemplar (!!!) och var säkert alldeles tokigt dyrt. Han hade till och med köpt biljetter till deras vårturné för mig och Elina, då dom tar sig ett stopp här i Karlstad den 7 april. Själv ser han till att skaffa sig en egen biljett om ett litet tag. Jisses, jag älskar den där grabben. Han är verkligen den finaste mästertomten, som Elina uttryckte det.

Kvällen fortsatte med en chipspåse. Det var gott. Hur har ni det förresten? Är lite rädd för att uppdatera eftersom bloggers design har ändras och då jag egentligen inte förstår vad jag gör. Allt är lite svårare, men ska lära mig så snart som möjligt.

2 kommentarer:

Maja sa...

Jag har det bra, jag är kär, har precis tjänat lite pengar på posten, alldeles nästan köpt färdigt alla julklappar utom till pappa, i morgon är det jul fast det inte riktigt känns så när det är ljus ute men lite mer känns det faktiskt på kvällen när det är mörkt ute för då kan man ju faktiskt låtsas att det ligger drivor med snö utanför fönstret. Fast tänk besvikelsen sen när det blir ljust ute... Men ja. God jul på dig fina Amanda!

My Vestlund sa...

finis!