tisdag 27 december 2011

saker jag inte hunnit berätta om.

Köpt ett Nintendo 64 med fem spel på tradera tillsammans med Linus. Blir det första vi äger tillsammans. En rätt fantastisk liten grej om ni frågar mig.

Jag har börjat bli blodgivare och har nu gett bort mina första 4 dl. Allt gick så himla snabbt och man blev så himla ompysslad efteråt, med stort bandage runt armen och massvis med mackor. Fick även med mig jättemånga järntabletter hem, fast dom har jag knappt ätit (inte bra). Ska snart tillbaka och ge ytterligare 4 dl, kanske om si så där två veckor.

Jag har börjat försöka äta bättre. Problemet är inte mängden mat, utan mer hur ofta jag äter. När jag väl äter så är det inga problem. Men verkar ha svårt att förstå att mat är viktigt både innan och efter alkoholintag. För en tredje gång har jag nu fått blodsockerfall vilket gjorde att jag själv blev lite rädd. Så, japp. Jag jobbar på att äta bra, på fasta tider, vilket hittills verkar gått helt okej.

Gjort en spontanresa in till stan för att bevittna Dada Life bland ett miljardtals andra partygäng. Kände mig så missanpassad att det var roligt, bland alla korta partyklänningar, grabbar med alldeles för vaxat hår och skrikande brudar som glädjeskrek varje gång deras nya bästa kamrat dansade sig fram. Men hade det ändå förvånansvärt bra. På sista bilden kan man både bevittna mig, Nils och världens snyggaste Linus.

Jag har köpt en svart nyårsklänning på H&M för ynka hundralappen. Älskar affärsbesök under rean.

Hunnit med ett par middagar
hemma hos Linus pappa och styvmamma vilket för övrigt alltid är bland det trevligaste någonsin. På torsdag vankas det en ny, prick på min och Linus åttamånadersdag. Men vem håller räkningen på sånt?

Jag har fått helt fantastiska busstider som hjälper mig att både ta mig till och från stan, en gång varje timme. Detta har jag önskat mig under 6 års tid. Och nu kommer dom alltid inom 3 - 5 minuter, inte längre efter 25-35 minuter som aldrig någonsin varit någon glädjefylld väntan.

Stresshandlat julklappar och mest hoppats på det bästa,
trots min låga budget. Fast verkar som det
slutade helt okej, även om jag till nästa år önskar mig ett fantastiskt bra jobb med en fantastiskt bra lön så jag kan briljera med lika fantastiska överraskningar under granen.

Jag har självklart firat jul tillsammans med en mindre skara från släkten. Vi åt köttbullar i massor och träffade på en tomte iklädd 3D-glasögon. Jag fick flera presentkort, ett par vantar, en parfym, vinylskivor, en morgonrock, tofflor och säkerligen något mer som dock verkar tappats bort från minnet.

Jag har vaknat flera gånger bredvid min favoritgrabb vilket alltid är det finaste för mig. Han är så mysig att krama om på morgonen. Och varm. Eller som när han kramar om mig och jag hör alla hans hjärtslag, då plötsligt finns det inget annat som spelar roll och jag vet att jag aldrig kommer hitta en bättre plats.

Hoppats på inbjudningar till arbetsintervjuer utan att någonsin fått vakna upp till en enda. Tufft det här med att söka jobb, men fortsätter kämpa. Nästa plan är att vandra omkring i alla möjliga affärer och fik för att helt enkelt bara lämna in ett CV. Är alldeles för trött på min alldeles för tunna plånbok nu alltså.

1 kommentar:

Maja sa...

Sök jobb på Söta grodan, du vet, det gamla Åhléns-cafeet. Min syster jobbar där och jag tror att de behöver lite mer folk för jag har för mig att någon nyss slutade. :) testa!