söndag 4 december 2011

Freeride: Longboarding.


Stiftade bekantskap med min och Lisas gamla film via Maries blogg. Det var nog förra sommaren, om jag inte minns fel, som vi snabbt bestämde oss för att tävla med en film i Värmlans filmtävling (Filmörnen). Så vi hade bara någon vecka på oss, med skapandet och redigeringen innan filmen skulle skickas in. Så vi hörde av oss till alla brädpolare vi visste om och bjöd på flera miljarder grillkorvar.

Man blir så himla sugen på sommar och på diverse brädäventyr. Dessutom är Linus det snyggaste jag vet, på sin bräda med sina solglasögon och kepsen lite bakochfram. Fast då var vi bara polare. Fräna bros liksom. Även om jag vet att jag egentligen tyckte att han var så himla söt den dagen. Fast det är en hemlighet.

Någon dag ska jag göra en till brädfilm. Med en bättre kamera och med massa bra verktyg. Gärna lite lampor också, och något stadigare att sitta på. Som kanske en flakmoped och ingen vinglig cykel. Men under all stress vi hade för ett år sedan så tycker jag att vi gjorde den där filmen alldeles galant. Och just det Vi vann Hederspris på tävlingen. Det kändes jättetufft.

2 kommentarer:

På landet mitt i stan sa...

Hur bra som helst!!! :)

ALma S sa...

Jag gillar den jättejättemycket!