fredag 30 december 2011

vem är amanda?Härom dagen besökte jag Agnes blogg där hon bad sina läsare att försöka beskriva vilken bild dom fått av henne genom bloggen. Kan tänka mig att det riktar sig lite mer åt filurer hon inte känner privat, annars blir det ju fusk. Men oavsett, tänkte testa på samma grej. Kan ju faktiskt bli hur intressant som helst. Så, kära okända små finisar: Vilken typ av person verkar jag vara? Vad har ni för bild av mig? Vad tror ni jag tycker om mest? Vad tror ni jag är mest rädd för? Kanske verkar jag vara blyg eller alldeles galen?

Vilken bild ni än har av mig så skulle det vara alldeles jätteskoj att få höra om den. Bara kasta ur er beskrivningar, hur dom än ser ut, så kan jag knega ihop ett inlägg om hur den bloggande Amanda verkar vara enligt er.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du är nog en sån där påhittig person. Kreativ, vill skriva och fota och skapa och hitta på saker och leva. Levnadsglad. Rolig verkar du också vara. Har inte märkt något negativit med dig, du verkar vara en underbar person. Keep it up! :)

Anonym sa...

jag har fått en bild av dig att du är toppen. du är självsäker,galet glad medans vi andra är helt deprimerade och slösar tid på å va negativa så är du glad, du verkar vara väldigt kär och ha drömmar som folk snabbt laggt ner men inte du , du drömmer. hoppas du är en sådan som tar tag i det med och att du btew blir en super duper känd typ filmproducent

Hedda sa...

du verkar vara en sån där härlig person som bara kan ringa en dag och säga att vi ska ha tex filmmaraton, åka longboard genom hela stan, bara äta glass och så gör vi det! liksom som om det var bestämt sen tidigare, alltså att du verkar påhittig typ. uch va jag är dålig på att formulera mig. du verkar iaf väldigt snäll och påhittig
och så fick du mig att lyssna på björnstammen och det förändrade mitt liv på ett sätt.
kram

Anna sa...

Jag tror nog at du er en tjej som gillar livet, og mäst viktig du gillar ditt eget liv. Du kan ofta glömma sova och äta (som jag) för at du har mycket at tenka på, mycket at göra och mycket som mäste ses. Du gillar at läsa böcker och se filmer, för du tycker at värden är så stor at man måste hinna ta inn varje lilla bit av den. Du tänker ochså at livet kan bli skrämmanda alvarligt och då dricker du te och ser på tv-serier på nätet. Du delar alt med dina vänner, och du brukar berätte ofta för dom at du tycker du är bäst i verden. Och jag kan bara håpass på å finna en så fin person som du som vänn nån gång

li sa...

jag tror att du är den sorten som alltid finns där, som alltid ger det där fantastiska pepp-talket och torkar allas tårar.
jag tror att du har blivit utnyttjad på grund av att du är så snäll.
jag tror att du är väldigt fnittrig, väldigt glad, väldigt kramig av dig. jag tror att du svär en hel del, men inte för mycket, men en hel del.
som jag gör.

Julia sa...

Jag har följt dig ett tag, och kan inte undgå från det faktum att du verkar väldigt drömsk.. :)

Du kommer ofta med många fina idéer och hittepå, men jag har börjat undra, om du utför några av dina fina idéer? Det känns mest som att vi får se webbcam-bilder från din säng, och "önska-att-det-var-jag-som-tagit-den-här-bilden" från tumblr och flickr..

Jag vill se riktiga Amanda! Vad du FAKTISKT gör och så!