måndag 23 augusti 2010

bloggutmaning: dag 1.Day 1 – A photo of yourself and a description of how your day was.
Tycker alltid att det är svårt att hitta bilder på mig själv. Har dels ingen cam som alla andra verkar äga (+ en mac) och det blir liksom inte att jag plockar upp kameran, ställer mig i profil med de ytterst peppande orden "strike a fierce one" i huvudet. Men bilden jag fann borde funka ändå. Det är ju ändå mitt nylle ni ser till höger. Åt vänster har vi Sofia.

Hej allesammans. Antar att ni vill höra om min dag som så snabbt flugit förbi. Det hela började med att jag vaknade kring halv sju-snåret och klickade ingång snooze-funktionen ett tretal gånger fast jag redan var försoven. Hoppade lite hastigare upp än vanligt och försökte känna efter någon ynka liten "idag börjar du trean och blir stor, kortis"-fjäril i magen. Men nä, inte en enda fanns där.

Begav mig till skolan, två timmar före alla andra. Träffade på resterande brudar ur studentkommitén och började skriva ut affischer och biljetter för årets första insparksfest. Det var färgsprakande A5-papper som klistrades upp på tomma, vita betongväggar. Att träffa klassen var trevligt. Men att träffa Ola var trevligast. Kom på att jag nog saknat hans dalmål.

Resten av skoldagen handlade mest om förarbetet till insparksfesten (
viktig information: nu på onsdag @ glada ankan, 21-02. ta med stålar och legitimation för att köpa din biljett. begränsat antal. vi säljer i skolans cafeterior under tisdagen och onsdagen. be there or regret it forever!). Tog mig sedan ner till stan för att äta frukt i parken med Lisa, Helena och Elina men fick snabbt vända hemåt för att hinna göra en powerpointpresentation om studentkommiténs arbete som ska visas för alla treor på onsdag i aulan. Hann inte ens se en glimt av mina vänner.

Kom hem. Spelade lite Lego Batman med min bror. Upptäckte att powerpoint inte fanns på min dator. letade efter "free download"-sidor utan resultat. kom på att programmet antagligen fanns på min mammas dator och satte igång med presentationen lite försent.

En kort sammanfattning av dagen: Kul, nytt och annorlunda. En ynka stress på sina håll.
uppdatering: fick en kommentar av elina där hon sa att det var till höger jag satt. och självklart. skåda bruden bakom bloggen hon skriver, fast bara ibland (ka-ching). tänk att problemet med höger och vänster fortfarande kan krångla...

1 kommentar:

Elina sa...

Aa fast du är till vänster då... Hoppas vi får en skymt av dig imorrn.