fredag 24 september 2010

SKOLPEPP.

Herrejissanes. Ni ska bara veta hur fet min almanacka faktiskt är. Inte för att jag klarar, ånej. Faktum är att jag, på något mycket annorlunda och konstigt sätt, gillar det. I början av tredje läsåret gick jag in med mitt dagliga huvudpepptalk; "Ett roligt, sista år. Ett roligt, sista år. Ett roligt, sista år" (känns som jag nämnt det här förut, men det struntar jag nog i då. Har redan börjar skriva...). Och med Ett roligt, sista år, menar jag "aktiv i grupper, om och om igen plus knega skolarbeten alldeles galant".

Almanackan är fylld av möten. Möten i stan, möten i skolan och möten på internet. Almanackan är fylld av små "kom ihåg-meningar" i olika färger. OCH, almanackan är fylld av alla treors scheman, så jag vet när varje klass kan testa studentmössor.

Men jag ångrar mig inte. Inte nu. Inte sen. Inte någon gång över huvudtaget. Nä, det här ska hålla i sig. Jag ska vara fett bra som studentansvarig. Jag ska vara fett bra som spexmanusansvarig. Jag ska vara fett bra som Filmklubben-ansvarig. Jag ska göra världens bästa projektarbetesdokumentär (som ser himla lovande ut) OCH jag ska vara fett bra på att sköta skolan. Göra arbeten i tid och få feta, höga betyg. Förstår ni hur satans nöjd jag kommer vara när jag står iklädd min första och sista studentmössa?

Okej, inlägget funkade mer som ett blogg-pepptalk-inlägg till min fördel. Nu är jag för trött för att vara vaken (aka dags för nattens film innan jag ska sova). Imorgon skriver jag om nya grejer som får er att blåsa av stolarna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är alltid bra med pepptalk! men du har mycket på ditt schema och jag förstår att du har och kommer att ha kul, nu på ditt sista år som student i gymnasieskolan. Keepon, keepon <3 <3< <3 Härligt att se tillbaks sedan när skolan är över. Vad kul vi hade! Kram till dej mitt hjärta och jag vet att din pepptalk kommer att vara sanning under året! Love you! Mormor