söndag 10 april 2011

årets första brygghäng.


I vår stad så har vi en brygga där vi brukar sitta i flera timmar och äventyra på alla möjliga sätt. I fredags var våren på plats, alldeles på riktigt, och vi bestämde oss för att göra en premiär med så många från vårt bryggäng som möjligt. Mass-sms skickades ut, fast majoriteten var alldeles för upptagna.

Det var så himla fint att vara på plats fast det var nog lite för stormigt. Men det var ändå vår.

Det åkte stora och miljardertals isbitar förbi oss och det kändes ibland som att man kanske skulle kunna få se en isbjörn eller två. Fast det såg vi aldrig.

Som jag sa, det var himla stormigt. Här är jag, hej!

Helena och Matilda. Fina vänner.

Matilda har alltid sina fräsiga glasögon på sig. Dom är hur tjusiga som helst.

Även om solen var varm så blåste det jättekallt. Jag frös nog mest.

Vi fick måla vad vi ville på Linus bräda. Elina är hemskt duktig på valar så hon målade en.

Nils och Linus.

Elina och Helena. Tycker om er så.


Helena cyklade omkring på min cykel, bara massa varv runt bryggan. Hon ser så vårig ut.

Med cykeln följde Reinfeldt med. Solblekt och sönderregnad. Det ska egentligen stå game over över hans ansikte. Fast dom vann ju, så det blir lite fel så här i efterhand.

när man blir lycklig över att veta att man har några av dom absolut finaste vännerna någonsin, då känns det som att man flyger på dom mjukaste molnen. finaste känlsan det. mjuka moln. nu är i alla fall premiären gjord och vem som helst är välkommen. vi kommer nog sitta där varenda soldag. vi ses kanske.

Bilderna har jag helt och hållet, utan att ens ha frågat, roffat åt mig från både Helenas och Matildas blogg. Fast jag tror att det går bra faktiskt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det går himla bra vettu mandy <3