söndag 3 april 2011

om något alldeles för fint.


Kaninfötter. På något fint sätt lyckas dom alltid bli skyddade av den tovigaste pälsen någonsin. Har ni känt på kaninfötter någon gång? Det är, på riktigt, bland det gosigaste på planeten. Och kaniner är dessutom himla fina små djur. Jag hade en svart när jag var liten. Hon hette Gosan och tyckte om att bitas. Fast jag tyckte om henne ändå. Finns det något speciellt som du tycker är riktigt fint?

4 kommentarer:

astrid sa...

ja åh... kaninfötter är allt gosiga, känns som små kuddar.
jag hade också en kanin en gång, vilket känns som längesedan nu, men det var en liten prickig sak med de finaste ögonen. även om hon var en hon, så kallade jag henne för luke, eftersom luke skywalker var min största idol. så kan det gå, saknar henne lite nu.

ps. din blogg har lite sago-glitter över sig, jättefin

anna sa...

jag tycker at gräss, just klippt, på sommaren är riktigt fint, och honung som rinner från en tesked är ochså ganska så vackert

Rosita sa...

Åh, kanintassar, så himla mjuka och fina!
Just nu sitter jag och drömmer mig bort till en sandstrand full med vita snäckskal och fiskmåsar som skriker i skyn och den där härliga doften utav saltvatten... åh, om sommaren kunde komma snart! <3

Evelina sa...

Att landa på Bilbaos flygplats, skynda till bussen som åker 10 mil på 60 minuter och som alltid har en klocka som går 3 timmar och 18 minuter fel. Kliva av bussen sent på kvällen i ett varmt San Sebastian där det luktar mat, avgaser och churros och bli upphämtad i en van av pappan i världens finaste familj (om man bortser från min egen) och sedan på usel spanska försöka, ack vad jag försöker och säger fel, berätta om allt som har hänt sen vi sist sågs (för ett helt år sedan i Skövde) tills vi äntligen äntligen kommer fram till lilla Hondarribia och då bli attackerad av de tre sötaste barnen på jorden med kramar och pussar samtidigt som man hör "Laboliiiiiina, jag har saaaaknat diiiiiiig!" rätt in i örat. Det är det finaste som finns. Att inte hinna säga hej, att inte ens få sätta ner resväskan innan man får kramattacker. Verkligen det finaste som finns. :)