torsdag 21 april 2011

hej projektrapport.

Sitter med projektrapporten och loggboken. Är nu uppe i 33 sidor. Bland den galnaste siffran någonsin. Och jag har lite halvlångt kvar. Att lärarna faktiskt läser alla elevers projektrapporter. Lite galet det också.

Till en början gjorde kroppen största motståndet och jag lyckades somna ett tretal gånger. Men efter några kaffekoppar och en spellista för stunder då du INTE får somna utan ENDAST skriva rapporter i Word lyckades jag hålla mig vaken. Och där är jag nu. I fullt vaket tillstånd med världssnabba fingrar på tangentbordet.

Nu får jag fortsätta. Ville bara säga hej (och ta mig en liten paus).

3 kommentarer:

carina sa...

Hoppas du lyckades få till alla bokstäverna min allra goaste lilla unge <3 love you! <3

Evelina sa...

Hej! :)

Jag minns förresten när jag var mitt uppe i projektarbetet, ja för typ precis ett år sedan. När allt var klart hade jag 45 sidor rapport/blogginlägg/bilder. Och när jag läser det nu vet jag knappt om jag tycker att det var värt ett MVG när jag vet att jag kunde gjort så himla mycket bättre! :)

Ha en fantastisk påsk! :)

Amanda sa...

Åh, tack för den här listan. Sitter själv med min rapport och har hittills skrivit 1 sida och 6 rader utan motivation, men den här listan kanske är det jag behöver. Ska försöka återgå till dokumentet nu...

Hej förresten. Har läst din blogg ett tag och jag tycker om den. Och vi heter samma sak...