tisdag 12 april 2011

platser jag vill lära känna.Indien med lugnet, den totalt vackra färgkaosen, djuren och superhitsen från Bollywood.
Paris med franska balkonger, macarons, klänningar och kära tonåringar.San Fransisco med röda broar, långa gator och världsgulliga hus.


Manhattan bara för att det skulle vara spännande.


New York med små lägenheter, tegelväggar mitt i rummet och bortsprungna katter.London med röda bussar, gamla telefonbås, vintageaffärer och tjusiga pubar.

Vart skulle ni helst vilja landa med flyget?

9 kommentarer:

Maja sa...

Det finns ett ställe jag verkligen, verkligen vill till, och det är San Francisco.
Tänk dig att flyga in över en stad på natten, det är mörkt men den stora staden lyser upp himlen och man undrar när den tar slut egentligen, hur stor är den här staden?
Och så landar man och blir välkomnad av fina människor man inte sett på länge, går genom korridorer med fluffig heltäckningsmatta och det känns lite som att man fortfarande flyger, kanske gör man det för man är ju faktiskt i SF.
Sen letar man rätt på bilen i ett gigantiskt garage och åker sjufiliga vägar hem i natten och lyssnar på Band of Horses samtidigt som man funderar på om man drömmer eller om det bara är jetlagen som kryper sig på.

Fanny sa...

mitt hjärta hör för alltid till manhattan. även om jag aldrig varit där känns det som hemma nästan. Men London och paris skulle man ju inte säga nej till heller :)

jennifer sa...

om du vill ha vintage i London, så är Brick Lane den perfekta gatan! om man vill hitta den perfekta flanellskjortan som nog förmodligen tidigare tillöhrt någon gammal man på landet, då är Brick Lane stället! Bara ett litet tips!

Manhattan vore ju något alltså!

Evelina sa...

Nya Zeeland ska bli fint, i januari är det meningen att vi ska landa där och börja plugga. Men det är ju redan bestämt. Men mest av allt just nu vill jag nog bara bila genom sommarsverige med bra musik i högtalarna och stanna vid varenda loppis-skylt utmed grusvägarna. Det hade varit fint. :)

Johan A. sa...

jag skulle väldigt gärna åka hit. eller någon plats som känns likadant.
http://weheartit.com/entry/8634245

Sunshine sa...

förutom mitt hemland filippinerna vill jag gärna besöka skottland och irland. :)

Anonym sa...

Till Paris tillsammans med dig! <3
Kram Mamma

matilda sa...

så himla fint inlägg. älskar det. och att jag får finnas med bland dina länkr gör mig så glad att det spritter i benen! finaste du

Jessica sa...

london. london är mitt andra hemland, trots att jag bara varit där två små gånger. men jag känner mig hemma där och därför flyttar jag dit över sommaren :D