lördag 27 november 2010

mina föräldrar.

dag 08: mina föräldrar.
Min mamma heter Charlotte, fast kallas för Lotta. Min pappa heter Lars-Peter, fast kallas för Peter. Dom har varit kära i cirkus 25 år och precis skickat ut bröllopsinbjudningar till släkten. That's right. I september kommer dom gifta sig i Gotland.

Från början var mamma ihop med en av min pappas vänner. Han hette Johnny. Pappa och Johnny brukade åka omkring i någon båt på somrarna, och ibland svängde mamma förbi med flera glasspaket. Hon jobbade för Glassbilen. Men vad jag har förstått det så hade mamma och Johnny ett ganska så "göra slut-get back together"-förhållande. Men rätt var det var, så blev det bara ett "göra slut"-förhållande.

En kväll, när pappa varit ute på någon krog i stan med sina vänner, kom mamma förbi med bilen och hjälpte honom med skjuts hem. Hemskjutsen drogs hem till min mammas lägenhet istället och pappa sov över. På morgonen fick han frukost och mamma åkte till jobbet. När hon kom hem, hade han varit hemma hos farmor och hämtat grejer i en hockeytruck. Och vips så delade dom lägenhet.

Jag älskar min mamma och pappa. Ibland lite för mycket. Dom har aldrig tvivlat på mig. Alltid trott på det jag vill och alltid spenderat tid med mig. Vår relation tillsammans är guldvärd och jag kan inte be om något bättre. Det blir konstigt när man en dag ska flytta, även om jag ibland längtar ihjäl mig.

En gammal bild, som min mor experimenterat med, från ett annat bröllop.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Världens goaste <3 Amanda!
Vi älskar dig mest!
Kramar i massor från Mamma

Anonym sa...

Pappas söta rara, tack för dom orden. Vi älskar dig.

elin sa...

Alltså. måste bara säga. ni verkar ju vara en sån där. underbar. söt. rolig. film-familj. alltså. en sån familj som alltid är med i amerikanska filmer. dom söta filmerna. alltså. med dom söta familjerna!
ville bara säga det!

K-L sa...

Men gud va kul med giftemål!!