lördag 20 november 2010

önskelista 2010.

vi är redan i slutet på november. det är helt sjukt. december närmar sig, snön ligger på marken och det gör alltid lite ont att andas in luften när man är sen till bussen. sommar kommer alltid vara den långa favoritstunden för mig. men bara man tänker på julafton, gör det inte lika ont att andas in luften där ute.


allra mest önskar jag mig pengar. pengar till filmer, kläder, skivor, resor. pengar till allt. pengar att spara. jag är verkligen dålig på att spara. behöver några sedlar så jag kan träna mig.


jag önskar mig massvis med lp-skivor. gärna ett helt bibliotek.


jag önskar mig mysiga sockor för vintern.


jag önskar mig filmer. just nu är jag lite extra sugen på little miss sunshine, 500 days of summer, amelia from montmartre, paris je t'aime och första säsongen av pushing daisies & glee.


jag önskar mig en ukulele så jag kan lära mig spela världens gladaste låtar.


jag önskar mig en munspelshållare. är inte säker på vad det egentligen heter, men om jag ska kunna spela munspel och ukulele samtidigt, måste jag ha hjälp av en pålitlig sån där.


jag önskar mig massvis av penguin books-muggar. gärna alla förutom man and superman av bernard shaw. för den har jag redan. dom är så himla urtjusiga. finns bland annat här.


jag önskar mig en macbook så jag får mig en egen dator. och eftersom jag egentligen är en pc-tjej borde jag inte erkänna det här. men hjälp vilka möjligheter det verkar vara med mac. hela tiden blir jag förvånad. även om jag inte gillar skolans. vill inte ha vilken mac som helst. bara den som elina har, med svarta tjusiga tangenter. alla andra är bara krångliga. elina, vilken är det som du har egentligen?


jag önskar mig klänningar från zara. Har så himla få. Och det skulle vara kul att i alla fall låtsas att sommaren redan anlänt på nytt. Här finns fler.

ps kanske kommer fylla på listan lite allt eftersom. det måste jag ju. tänk om jag kommer på världens bästa grej som jag önskar mig och inte skriver den här? det skulle bli knas.

1 kommentar:

Elina sa...

Jag har en eh... macbook eh... nånting... hmmm... :( Vet inte vad den heter. Men jag kan kolla upp när jag orkar. Har en bra present till dig på G <3 Jul, come soooooon.