lördag 12 mars 2011

separationsångest.Freaks and Geeks, skapad av Paul Feig, är en serie på 18 avsnitt från 1999. I rollerna kan man hitta Seth Rogen, James Franco, Jason Segel, Linda Cardellini och Samm Levine (med flerafleraflera!). Den handlar om eleverna på William McKinley High School i Michigan på 80-talet. Det finns nördar och dom som struntar i skolan. Det finns elaka sportskillar och flickor som hejar på Jesus hela vägen. Det finns kärlek och ledsamheter, lite slagsmål och massvis med förvirring.

Vänner från alla möjliga håll har sagt till mig allt för många gånger att jag ska se Freaks and Geeks (tror Eric i min klass var först med att tipsa i ettan). För ett par dagar sedan klickade jag igång första avsnittet och var fast direkt. Love at first sight, ni vet. Serien gjordes bara i en säsong vilket gjorde det svårare och svårare att hamna allt närmare och närmare det artonde avsnittet.

Idag såg jag det sista och livet känns plötsligt lite suddigare och lite mörkare. Se alla arton avsnitt. Gör det bara. Klicka här på direkten! Scrolla ner så hittar du dom. Efter valt avsnitt rekommenderar jag loombo.com. Låt det bara buffra en halv minut.

2 kommentarer:

Anonym sa...

James Franco är fan det snyggaste jag vet.

kriss sa...

åh! har letat efter nån sida att streama det här på i säkert ett halvår, TACKTACKTACK!